OM OSS

År 1996 startade grundaren Annsofie upp Tummelisa Simskola i Norrköping. Hennes passion för att lära barn och vuxna vikten av vattenvana och simkunskap kom från att hon gått på babysim med sin första dotter Emma.
Sedan 1996 har Tummelisa Simskola vuxit för varje år och det stora klivet togs när Annsofies yngsta dotter Lina klev in i företaget hösten 2021. I dagsläget har Tummelisa Simskola i Norrköping sex anställda simlärare och över 600 simmande barn per termin, från 3 månader och uppåt.
Tummelisa Simskola har under dessa 26 år alltid erbjudit högkvalitativa simhjälpmedel, badleksaker och tillbehör på plats till sina kunder. Dessa produkter har alltid testats av Tummelisa Simskola och simmande kunder. Hösten 2021 insåg vi att behovet var större och att det saknades en lättillgänglig webbutik för simtillbehör som håller en hög kvalité. Där väcktes idén om Tummelisa.se - en lättillgänglig webbutik för alla simmande barn i Sverige.
Alla våra produkter är väl testade och utvärderade av oss med hjälp av våra simmande kunder. Allt detta för att utveckla, förbättra och ge glädje vid varje simtillfälle för barn i alla åldrar.