Vad behöver du packa i badväskan inför babysimmet?

Att ta med din lilla älskling på babysim är inte bara ett fantastiskt sätt att skapa minnen och stärka bandet mellan er två, det är också en rolig och stimulerande aktivitet för ditt barn. Men för att säkerställa att upplevelsen blir så smidig och njutbar som möjligt är det viktigt att ha rätt utrustning med sig. Här är en lista över vad du behöver packa i badväskan inför babysimmet:

 

1. Babysimbyxor:

En av de första sakerna att tänka på när du planerar för babysim är att hålla vattnet rent och hygieniskt för alla små simmare. Babysimbyxor är speciellt utformade för att hålla ditt barn bekvämt och samtidigt förhindra att det läcker ut i poolen vid eventuella. 

Våra babysimsbyxor är det perfekta valet för din lilla simmare. De kommer i flera härliga mönster och är utrustade med en resår och dragsko som sluter tätt runt lår och mage, vilket förhindrar eventuell läckage. Det bästa är att inga blöjor behövs under simningen!

Babysimsbyxorna är tillverkade med två lager material, ett snabbtorkande yttre lager och ett mjukt, snabbtorkande meshtyg på insidan. Med det snabbtorkande materialet och bekväma passformen är våra babysimsbyxor en storfavorit bland barnfamiljer! 

 

2. Badponcho/Badcape:

Efter simningen är det viktigt att din lilla simmare snabbt får på sig något varmt och bekvämt. En badponcho eller badcape är därför perfekt att ha med sig i badväskan. Det är också praktiskt att ha på sig när ni går till och från simhallen.

Våra badponchos/badcapes är både praktiska och söta med björn- eller kaninöron på luvan! De kommer i tre härliga färger och är tillverkade av 100% organisk bomull som håller barnen varma och torra. Våra badponchos/badcapes är också smidiga att ta av och på, och är en storfavorit bland våra kunder!

 

3. Tummelisas ombytesmatta:

Våra ombytesmattor är bekväma, praktiska och vattenavstötande!

De är perfekta för att hantera fuktiga, smutsiga och ibland obekväma miljöer, som omklädningsrum, offentliga toaletter eller när ni är ute på äventyr i naturen. Att hålla ombytesmattan fräsch är enkelt – den kan sköljas av, torkas av eller till och med borstas ren. Vi rekommenderar att du använder vår ombytesmatta när du duschar och byter om med din bebis. Den ger en mjuk och ren yta för ditt barn att vila på medan du tar hand om badrutinen!

 

4. Mat:

Att simma kan göra din lilla älskling hungrig och trött. Se till att ha några mellanmål eller en flaska med bröstmjölk eller ersättning med dig. Ett litet mellanmål efter simningen kan hjälpa till att återställa energin och hålla humöret uppe.

 

5. Sköna kläder till dig själv:

Det är lätt att fokusera på att packa för din bebis, men glöm inte bort dig själv! Se till att du har sköna kläder och badkläder med dig. Du kommer också bli blöt och kall efter badet så ta med en skön handduk eller morgonrock till dig själv för att underlätta rutinen efteråt. Ett tips är att ta med en skön kräm till kropp och ansikte att smörja in sig med efter badstunden! 

 

Att packa rätt saker i din badväska kan göra hela babysimupplevelsen smidigare och mer njutbar för både dig och din lilla simmare.  Med våra produkter från Tummelisa kan du göra badtider med din bebis ännu mer bekväma och stressfria. Vår kvalitet och praktiska design gör dem till oumbärliga tillskott för ditt barns badupplevelse!

Så, kom ihåg att dubbelkolla badväskan innan du ger dig iväg - med Tummelisas babysimsbyxor, badponchos och ombytesmattor kommer ni att njuta av varje stund i vattnet tillsammans och skapa minnen som varar livet ut.

 

Ha det så roligt på ert babysimäventyr!

 

Kramar från teamet på Tummelisa.se